Back-End Developer

Solliciteer nu

Back-End Developer

Verifai is op zoek naar een Back-End Developer om het team te versterken.

Part-time · Groningen

Iedere maand verifiëren tienduizenden mensen hun identiteit met behulp van de software en apps van Verifai. Samen met ons werk je aan geavanceerde en gebruiksvriendelijke identiteitsverificatieoplossingen (SDK's en API's) die worden vertrouwd door internationale bedrijven uit verschillende industrieën. Als Back-End Developer werk je aan de business logica voor alle interacties tussen onze systemen. Je werkt veel aan bestaande en toekomstige API’s en helpt bij het verbeteren van ons dashboard, de omgeving waar onze klanten inzichten krijgen in voltooide verificaties en opgestelde facturen. Het is een unieke kans om jezelf te ontwikkelen én tegelijkertijd bij te dragen aan het bestrijden van identiteitsfraude wereldwijd!

Wat doe je als Back-End Developer?

 • Je denkt mee over de vertaalslag van business wensen naar praktische oplossingen.

 • Je helpt bij het opzetten van een goede en schaalbare architectuur waar onze klanten op kunnen vertrouwen.

 • Je breidt het bereik van Verifai’s platform uit door API’s en diensten te bouwen met de hoogste betrouwbaarheid en de beste prestaties.

 • Je werkt zelfstandig aan je eigen code, maar je werkt ook veel samen om te zorgen dat jouw code naadloos aansluit op de behoeften vanuit andere teams.

 • Je krijgt de vrijheid om om te experimenteren met nieuwe technologie in een dynamisch en multidisciplinair team.

Wie ben jij?

 • Je studeert momenteel en volgt een technische HBO- of WO-opleiding.

 • Je bent gemiddeld 16 uur per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 09:00 - 18:00.

 • Je hebt enige ervaring met programmeren in back-end frameworks (bij voorkeur Django), weet hoe API’s werken en hoe je ze kunt bouwen.

 • Termen als Docker en Kubernetes komen jou bekend voor en je weet welke rol zij hebben in de softwareontwikkeling.

 • Je houdt ervan om nette, onderhoudbare en schaalbare code te schrijven voor grootschalige applicaties.

 • Je bent leergierig en wil je graag verder ontwikkelen.

 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Volop doorgroeimogelijkheden (vanaf dag 1 maak jij het verschil).
 • Unieke en informele werksfeer (elke week borrels en activiteiten).
 • Dynamisch, multidisciplinair en jong team (iedere bijdrage telt).
 • Alle ruimte voor talent (maak het proces mee van A tot Z).
 • Alle spullen die je thuis en op kantoor nodig hebt: een high-end PC met accessoires en extra schermen, noise cancelling headphones, een goed bureau en ergonomische bureaustoel.
 • Indien gewenst, functieoverschrijdende werkzaamheden om je professioneel verder te ontwikkelen.

Over Verifai

In 2016 was de grootste onafhankelijke Nederlandse telecomretailer Belsimpel getuige van veel gevallen van identiteitsfraude en wilde daar graag iets aan doen. Het bedrijf zocht naar een eenvoudige, betaalbare en effectieve manier van digitale identiteitsverificatie, maar geen enkele oplossing voldeed aan alle eisen. De gevestigde aanbieders op de markt gebruikten verouderde technieken, waren niet innovatief en vooral niet transparant. Jeroen & Jeroen, oprichters van Belsimpel, besloten om zelf een oplossing te ontwikkelen die kan voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende wereldwijde bedrijven van vandaag.

In 2017 resulteerde dit in een spin-off die onder de naam Verifai op de markt werd gebracht. Het identiteitsverificatieplatform van Verifai is beschikbaar voor bedrijven van elke omvang en is gemaakt om naadloos aan te sluiten op elke use case. Onze missie is om identiteitsfraude tot het verleden te laten behoren. Dat willen we bereiken door modulaire, gebruiksvriendelijke en vooral betaalbare oplossingen voor identiteitsverificatie aan te bieden, zodat onze klanten een totaalbeeld krijgen van de identiteit van hun klanten.


Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de identiteitsverificatiemarkt willen transformeren. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Hierbij hanteren we een cultuur van meten, testen, experimenteren en leren: alles om de beste oplossing voor de klant te ontwikkelen en om jou persoonlijk te ontwikkelen. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

Verifai is een spin-off van Belsimpel en onderdeel van de Gomibo-groep. Bij Gomibo ontwikkelen we alles zelf. Wil jij weten hoe het is om developer bij ons te zijn? Lees hier meer over onze werkwijze.

We nodigen jou graag uit om samen met ons te werken aan fantastische producten. Doe je mee?

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Back-End Developer? Dan horen we graag van je!

Vragen

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@verifai.com

We zijn tevens op zoek naar veel collega’s voor andere functies. Neem eens een kijkje in ons overzicht met openstaande vacatures of stuur een open sollicitatie als je niet weet welke functie bij jou past! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.