Business Analyst

Solliciteer nu

Business Analyst

Verifai is op zoek naar een data driven Business Analyst om de verbeteringen tot op de bodem uit te zoeken.

Full-time · Hoofdkantoor Groningen

Wat doe je als Business Analyst bij Verifai?

Als Business Analyst bij Verifai ga je aan de slag om onze Data Driven cultuur naar een hoger niveau te tillen. Je gaat op basis van complexe datasets verbeteringen aan onze KYC producten en bedrijfsprocessen identificeren. Daarnaast ben je betrokken bij de vervolgstappen die we nemen op basis van jouw analyses, zoals het implementeren van nieuwe features. Om verbeteringen te identificeren ga je aan de slag met Data Modeling en Advanced Analytics om het de verbetering tot op de bodem uit te zoeken en te begrijpen. Je gaat complexe analyses omzetten naar gebruiksvriendelijke dashboards zodat collega’s, klanten en partners op basis van jouw advies de juiste keuzes kunnen maken. Je zet graag je eigen creativiteit en technische kennis in om de beste oplossing te vinden, waarbij je nauw samenwerkt met alle teams binnen Verifai om informatie te verzamelen en de oplossing zelf te implementeren.

Je krijgt veel inzicht in processen binnen het bedrijf, van onze software tot aan de website. Als onze data specialist weten collega’s jouw te vinden op het gebied van analyses en rapportages. Welke schermen in de verificatieflow moeten worden verbeterd? Hoe kunnen wij klanten het beste informeren over de prestaties van onze software? Hoe kunnen wij onze advertentiebudgetten het beste inzetten om alles uit onze advertentiecampagnes te halen? Deze en nog veel meer uitdagende vragen staan klaar om door jou te worden opgelost. We moedigen jouw initiatief 100% toe. Zo kun jij vanaf dag 1 echt het verschil maken.

Het is een baan met veel afwisseling waarbij je veel vrijheid krijgt in de uitvoering van je werk. Je doet dit allemaal niet alleen, maar samen met de rest van het multidisciplinaire Verifai-team, van (commercieel) Business Developers tot ontwikkelaars.

Verifai

In 2016 was Belsimpel op zoek naar software om de identiteit van klanten met een telefoonabonnement automatisch te verifiëren. Belsimpel kon geen software vinden die voldeed aan alle vereisten. Gebruiksgemak, privacy-vriendelijkheid en betaalbaarheid waren de belangrijkste vereisten. Hoe moeilijk kan het zijn om zelf deze software hadden Jeroen en Jeroen gedacht. Verifai is ontstaan als een intern project binnen Belsimpel en is sinds 2017 een volwaardige spin-off. In de afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een ontwikkelaar van identiteitsverificatie software van wereldwijde omgang. Wij staan in het middelpunt van de nieuwste technologische innovaties en zetten ons in om identiteitsfraude voorgoed een halt toe te roepen. Iedere maand verifiëren tienduizenden mensen hun identiteit met behulp van de slimme software en apps van Verifai. Bijvoorbeeld bij het afsluiten van een mobiel abonnement, of het openen van een bankrekening met je telefoon. Onze geavanceerde en gebruiksvriendelijke oplossingen voor digitale identiteitscontrole worden vertrouwd door internationale bedrijven uit verschillende industrieën. Tegelijkertijd neemt de vraag naar zulke software sterk toe. We zijn daarom op zoek naar een collega die ons wil helpen bij het optimaliseren van onze processen op basis van data verder ontwikkelen van Verifai en de KYC producten die wij hebben ontwikkeld.

Wie ben jij?

 • Je hebt een WO-diploma, bij voorkeur (in de richting van Econometrie of Marketing Analytics and Data Science).
 • Je bent een kei in het analyseren van grote datasets.
 • Je bent analytisch ijzersterk, kunt nauwkeurig werken en bent altijd op zoek naar verbeteringen.
 • Je kunt in complexe situaties het overzicht bewaren en je bent nieuwsgierig om iets tot de bodem uit te zoeken.
 • Je kunt goed overweg met data-analyseprogramma's, zoals Python of R.
 • Kun je programmeren? Alleen maar beter!

Deze vacature staat open voor zowel starters als kandidaten met werkervaring. De projecten verschillen in scope, complexiteit en verantwoordelijkheden. In het proces worden je takenpakket en de rol die je gaat vervullen bepaald op basis van je interesses en vaardigheden. We spitsen dit toe op welk punt in je carrière je bevindt zodat je je kunt blijven ontwikkelen op verschillende fronten.

Wat bieden wij?

 • Een goed salaris en gunstige pensioenregeling.
 • Belsimpel Benefits
 • Allerlei opleidingsmogelijkheden
 • De kans om actief bij te dragen aan de internationale groei van een jong bedrijf.
 • Unieke en informele werksfeer met korte lijnen
 • Dynamisch & multidisciplinair team (iedere bijdrage telt).

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken als Business Analyst? Dan horen we graag van je!

Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de markt voor digitale identiteitsverificatie willen veranderen. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten en verschillende studieachtergronden. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

Vragen

Heb je vragen? Mail dan gerust naar Robbin Hof (Business Development) via Robbin.hof@verifai.com.Je kunt ook altijd contact opnemen met één van onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.