Open sollicitatie

Solliciteer nu

Open sollicitatie


Full-time / Part-time · Groningen

Bij Verifai zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega's die ons team van jonge collega's willen versterken. We begrijpen goed dat het lastig is om te solliciteren voor een specifieke functie als meerdere functies je aanspreken. Of als het je leuk lijkt om bij ons te werken, maar dat de huidige vacatures niet goed aansluiten bij je wensen.

Goed om te weten: we hanteren geen strike functiescheidingen. Je werkzaamheden worden altijd met jou afgestemd op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Het is dus goed mogelijk om meerdere, ongerelateerde, werkzaamheden tegelijkertijd te doen, of juist afwisselend. In goed overleg is veel mogelijk!

We gaan graag met je in gesprek, dus solliciteer gerust!

Over Verifai

In 2016 was de grootste onafhankelijke Nederlandse telecomretailer Belsimpel getuige van veel gevallen van identiteitsfraude en wilde daar graag iets aan doen. Het bedrijf zocht naar een eenvoudige, betaalbare en effectieve manier van digitale identiteitsverificatie, maar geen enkele oplossing voldeed aan alle eisen. De gevestigde aanbieders op de markt gebruikten verouderde technieken, waren niet innovatief en vooral niet transparant. Jeroen & Jeroen, oprichters van Belsimpel, besloten om zelf een oplossing te ontwikkelen die kan voldoen aan de snel evoluerende behoeften van de snelgroeiende wereldwijde bedrijven van vandaag.

In 2017 resulteerde dit in een spin-off die onder de naam Verifai op de markt werd gebracht. Het identiteitsverificatieplatform van Verifai is beschikbaar voor bedrijven van elke omvang en is gemaakt om naadloos aan te sluiten op elke use case. Onze missie is om identiteitsfraude tot het verleden te laten behoren. Dat willen we bereiken door modulaire, gebruiksvriendelijke en vooral betaalbare oplossingen voor identiteitsverificatie aan te bieden, zodat onze klanten een totaalbeeld krijgen van de identiteit van hun klanten.

Zo werken wij

Bij Verifai word je onderdeel van een groeiend team van fanatieke mensen die de identiteitsverificatiemarkt willen transformeren. Iedere dag werken we samen aan innovatieve oplossingen waarbij we de behoeftes van onze klanten op plek één zetten. Hierbij hanteren we een cultuur van meten, testen, experimenteren en leren: alles om de beste oplossing voor de klant te ontwikkelen en om jou persoonlijk te ontwikkelen. Het team bestaat uit een mix van studerende, net-afgestudeerde en ervaren collega’s van verschillende nationaliteiten. Ondanks dat we losstaan van Belsimpel, delen we de middelen samen. We zitten daarom in hetzelfde pand aan de Grote Markt en hebben gezamenlijke borrels en feestjes. Door de platte structuur krijg je veel verantwoordelijkheid en bespreek je jouw bevindingen regelmatig met Jeroen & Jeroen, de oprichters van Belsimpel en Verifai. Verder hanteren we geen strikte functiescheidingen, maar stemmen je werkzaamheden af op je persoonlijke vaardigheden en wensen. Functieoverschrijdende werkzaamheden om je persoonlijk te ontwikkelen zijn dus zeker mogelijk!

We nodigen jou graag uit om samen met ons te werken aan fantastische producten. Doe je mee?

Solliciteer

Wil je ons team komen versterken? Dan horen we graag van je!

Vragen

Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@verifai.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.